Egy kis szombat esti relax …

Aki ismer, az tudja, hogyha szombat, akkor BULI, méghozzá fejenpörgős, egész estét Mókival áttáncolós, ránk kapcsolják a villanyt hajnali fél hatkoros buli. De a ma este kivételesen máshogy alakult, a családi ház őrzése jutott nekem feladatul, úgyhogy alkalmazkodnom kellett az új feltételekhez és ehhez egy kád habos fürdő és Ludovico Einaudi kiváló partnernek bizonyult.

Sokaknak ez a név nem mond semmit, egy éve még nekem sem sokat, de egy youtoube-os félrekattintásnak köszönhetően szerencsém volt belehallgatni egy-két művébe. Azóta már – nagy örömömre – egyre többen elismerik kivételes zeneszerzői tehettségét, legutóbb Az életrevalók (Intouchables) című filmben csendült fel több szerzeménye is, mint például a “Fly”, az “Una Mattina” vagy a “L’origine Nascosta” (A film előzetese megtekinthető itt.), illetve pár napja a facebookon terjedő Procter & Gamble reklámkampányhoz is a “Divenire” című műve adta a betétdalt. (A reklám megtekinthető itt.)

Szóval, aki egy kis kikapcsolódásra vágyik egy zűrös munkahét, vagy egy megpróbáltató államvizsga után (Zsuzsi :D), annak tökéletes választás lesz Ludovico Einaudi zenéje. Élvezzétek!

Reklámok